iul. 13
CENTRAL & EASTERN EUROPEAN REPORTING SYSTEM (CEERIS)
iun. 09
Lansarea platformei „EU –Ukraine business matchmaking platform”

Bună ziua,

 

Dorim să vă informăm asupra lansării, de către Comisia Europeană, a platformei „EU –Ukraine business matchmaking platform”, care poate fi accesată urmărind linkul  https://eu-ua-solidarity-lanes.seu.b2match.io/home

 

Platforma digitală are ca scopsprijinirea agenților economici din UE și Ucraina pentru facilitarea operațiunilor logistice și de import/export al mărfurilor.

 

Înregistrarea este gratuită. Operatorii își pot publica profilul și pot căuta parteneri și oportunități de afaceri în diferite clustere de interes, ca de exemplu:

•             industria de logistică (vânzări, achiziții, transport, depozitare, transbordare);

•             producție și reciclare (produse agricole și alimentare, materii prime etc.);

•             export/import produse agricole și alimentare;

•             import/export materii prime (echipamente, combustibili, lemn, îngrășăminte etc.).


mai. 30
Anunt DAVID in Romania
mai. 06
Procedura emitere autorizaţie acces în porturile româneşti al navelor care arborează pavilion rus
apr. 18
Informare interzicere nave pavilion Federatia Rusa

Informare interzicere nave pavilion Federatia Rusa

Informare interzicere nave pavilion Federatia Rusa.pdf

apr. 05
Prelungire carnet marinari

Urmare aparitei HG nr. 382 din 23 martie 2022 privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 245/2003 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei Guvernului nr. 42/1997 privind transportul naval carnetele de marinar se vor prelungi pe o perioada de 5 ani.

        Prezenta hotarare intra in vigoare incepand cu data de 28.04.2022.


mar. 22
Obligatie raportare pentru nave care naviga pe Rhin

​OBLIGAȚIE DE RAPORTARE PRIN MIJLOACE ELECTRONICE PENTRU NAVELE ȘI CONVOAIELE CARE NAVIGĂ PE RHIN, INCEPÂND CU DATA DE 01.03.2022


Informare anunt electronic Rhin.pdf

mar. 07
Communication from the Government of Ukraine

Ministerul Infrastructurii din Ucraina, pentru a continua să respecte pe deplin obligațiile sale în temeiul convențiilor internaționale maritime, inclusiv Convenția STCW, a luat măsura prelungirii din oficiu a tuturor certificatelor de competență și a documentelor de identitate ale personalului navigant maritim ucrainian până  la 31.12.2022.

The Ministry of Infrastructure of Ukraine, in order to continue to fully comply with its obligations under international maritime conventions, including the STCW Convention, has taken steps to extend ex officio all certificates of competency and identity documents of Ukrainian seafarers until 31.12.2022.

Circular Letter No.4519 - Communication From The Government Of Ukraine (Secretariat).pdf

feb. 25
RECENSAMANTUL POPULATIEI SI LOCUINTELOR
dec. 30
Prelungire valabilitate documente personal navigant maritim

În contextul evoluției situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 și ținând cont de faptul că schimburile de echipaje sunt amânate datorită închiderii granițelor sau anulării zborurilor către continentul european, Autoritatea Navală Română a realizat demersurile legale către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, necesare pentru asigurarea prelungirii valabilității documentelor care atestă atingerea competențelor necesare efectuării funcțiilor și a certificatelor medicale și psihologice până la data de 30 iunie 2022 pentru personalul navigant maritim aflat la bordul navelor.

Notification.pdf

1 - 10Next